Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Snart är det DAX.

Av Annelie - 30 november 2008 15:27

Ja nu är snart helgen över och jag tycker att jag mestadels har varit på jobbet. Inget tråkigt med det för det har varit riktigt trevligt och Tony har varit hemma och styrt upp allt här hemma. Stallet har jag inte haft tid att spendera speciellt mycket tid i, och det tycker jag är mycket tråkigt.

Snart skall jag till jobbet och göra kvällen.

Idag på dagen har vi varit på vårat Köpcentrum och handlat lite och för att Filippa ville titta på Agnes och Magnus Carlsson som skulle uppträda där. Det är helt ok tycker jag för då kan jag springa lite och kika i affärer utan att man hör dom där konstanta suckandena som vissa män kan få ur sig. Ja inte för att jag hittade något, men alltid är det kul att titta lite i sin ensamhet.

Efter att uppträdandet var slut ville Filippa ha en mössa som det står SVEA på, vilket tydligen skulle vara något enormt inom mode numera. Ja det tyder på att man börjar bli gammal och lite ur  funktion fick jag visst höra *ler*. Ja det stämmer nog.....

Har ni hört talas om detta "märke"?????

Som jag skrev tidigare så löper våran lilla Hillevi och nu börjar det att närma sig parning. Så det blir nog i morgon jag kommer att åka till hanägaren. Ja nu får vi hålla tummarna på att det blir lite smått här.

Och om man tyder Hillevi och sin ställning i soffan blir det nog inga problem.

//Annelie

 
 
Ingen bild

Andrea

30 november 2008 21:15

Hej, önskar dig lycka till imorgon. Vad spännande det blir. Här har kvällen lagt sig och till och med cleo är trött. Ha det bra och vi hörs. kram kram

 
Ingen bild

camilla

1 december 2008 01:21

Hihi vilken stil!
Hoppas det går vägen med parningen!
Vi håller tummarna att det tar sig.

 
Marianne

Marianne

1 december 2008 13:08

Mode är ju inte det första jag tänker på när jag handlar kläder. Så det gäller att kolla noga innan man handlar något nytt i klädväg till våra pojkar mm.
Spännande med Hillevi. Jag håller tummarna för att allt går bra.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
Emelie

Emelie

1 december 2008 18:40

Jaadu, snö och vackert väder hade vi 1 dag men den dagen fick jag till riktigt många fina bilder på mina hundar på promenaden. Här är grått och blött och urtråkigt väder och har så varit ett tag, dom pratar om lite kallare framåt helgen så man kan ju hoppas att nederbörden blir snö och stannar???
Mode ja?? Gammal känner man sig, kan bara drömma om vad jag tycker om modet när det är dags för mina pojkar att bli tonåringar, då är ju en annan också äldre...hmmm...rullatorvarning...ha, ha!
Lycka till m parning! Kram!

http://finarossinas.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

2 december 2008 12:36

sötisar. vi hjälper till att hoppas på smått såklart. Har du vart där nu??? nyfiken i en strut ;)
Tack för fina ord i bloggen, värmer i hjärtat att se att folk bryr sig om :):) juni ligger här i soffan brevid o myser, så hon verkar må helt ok!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 6 oktober 2009 11:30

Ni som brukar gå in här på hemsidan och bloggen, undrar säkert varför det inga uppdateringar blir. Kenneln Vita Älvans har jag gått ur och min syster kommer att stå som ensam innehavare på kenneln. Jag och min sambo kommer att fortsätta i egen re...

Av Annelie - 27 augusti 2009 08:52

Tiden går så fort. Nu är töserna redan 11 dagar och dom växer så det knakar. Allt går som på en dans och jag behöver inte göra något alls. Hon är bara en super mamma helt enkelt.   Vid intresse för dessa töser hör gärna av er.   //Annelie ...

Av Annelie - 18 augusti 2009 16:57

Av Annelie - 12 augusti 2009 22:17

Visst är dom bara helt underbara.. Annelie

Av Annelie - 5 augusti 2009 19:46

Vi har äntligen tagit oss i kragen och inhandlat oss nya köksmöbler. Så här ser dom ut. Va tycks?? ...

Ovido - Quiz & Flashcards